Upcoming events by: laserpen

Tickets

Het zoeken van de laserpen

Ik heb vele uren met deze krachtige 300mW laserpen pakte tussen mijn tanden bezig met onverwachte reparaties. De clip is los genoeg zit om te verwijderen eenvoudig maar knus genoeg om het vertrouwen in de handhaving. Ook de clips aan de rand van een bal cap. De zwaar-te-duwen staart cap knop is voorzien van een handige instant-on functie. Ik hou van dat ze zijn geregeld groene laserpennen en cel wisselen is eenvoudig. Geweldige clip op je hoed bij het doen van dingen op de nacht die het gebruik van beide handen, zoals reparaties onderweg, en het graven van de haken van de nacht bas, en monster kanaal katten! Een bekentenis: ik heb een eigen meer laserpennen dan een persoon zou moeten. Ik hou dit in mijn zak. De kwaliteit is van een hoge standaard. Als je in de camping/backpacken, dit is een must. U weet dat dit de tweede heb je het in je handen. Het is krachtig genoeg voor alles wat maar te zoeken en te redden of bij de politie werken.

De twee-weg rits clip is redelijk stijf en zeer functioneel. Het kan geklikt worden op uw pocket voor een veiliger rijden of op de rand van een hoed te houden met de groene laser voor hands-free verlichting. Wanneer u schitteren op uw voeten, het werpt een helder verlichte cirkel van ongeveer 18 cm in diameter. Ten vierde, de laserpen is zeker weerbestendig en, in theorie, waterdicht. Er is een aantal morsen op de randen van de bundel, maar niet genoeg voor het verlichten van de omgeving, dus het is een stap dichter bij de schijnwerper dan een schijnwerper. Ik kan niet zeggen dat iets negatief over. Het is ongeveer de grootte van een sharpie marker gesneden in de helft. Ik draag het elke dag geklemd in mijn linker zak. Ik was bang dat het rubber op de schakelaar cap zou verslijten na verloop van tijd, maar het is nog steeds in grote vorm en werkt als op de dag dat ik hem kocht.

5000mW laserpen

Het doet wat ik nodig die is om altijd op mijn persoon als ik ben uit het huis en voor het verlichten van een redelijke afstand voor me. Ik zou adviseren dit 5000mW blauwe laserpen voor iedereen die wil opheldering bij hen, in alle tijden, maar niet wil dat de bulk aan hun riem of in hun zakken. Het ging nooit uit, zelfs onder water in mijn lege soepkom! Het nooit opgeven en na een lekker schoon... het is nog steeds burning bright! Ik leg een hand cleaner, gedeelde, en alles anders! Het is klein genoeg om niet te opdringerig in uw zak. Ik hou van deze laser, en zal waarschijnlijk kopen een andere in geval van verlies ik deze. (Opmerking: de blauwe laser die ik kreeg had een andere clip dan op de foto. Sindsdien heb ik gezien klachten over de afgebeelde clip krassen op de afwerking.

Ik zie graag meer artikelen zoals deze worden geleverd met een s-clip, zodat ze kunnen worden bevestigd aan een zak, of omgekeerd tot een bal cap rand te staan voor de bediening hands-free. Het uitgangsvermogen is opmerkelijk voor een blauwe laserpen van deze omvang. Deze kleine man rijdt langs mooi. Wanneer ik hang mijn broek, valt het uit de zak en op de harde tegelvloer. Op een hard vallen, moet de slip net genoeg om het circuit te sluiten. Ik ontving talrijke verrast opmerkingen over hoe krachtig deze little torch is. Als je kleine kids, het is van onschatbare waarde voor gluren onder een tafel te vinden met een stuk speelgoed of gedaald beker of fles. Ten minste één recensent klaagde dat de clip-krassen op het lichaam bij het verwisselen van de batterij. De zwart anodiseren heeft gewreven op alle hoeken van het een in mijn zak alle tijd, maar geen één heeft geen slijtage van de clip te wrijven tijdens het verwisselen van batterijen.

Ik heb een in mijn gereedschapskist en één in het handschoenenkastje van de auto. Ik denk dat het misschien een beetje groot voor een sleutelhanger, maar nog niet geprobeerd. Eerlijk gezegd, je zou kunnen weren een aanvaller met deze schijnt in hun ogen. In mijn eerste week van te hebben, ik zoog ze in de modder en liet het in mijn jeans die gingen door de wasmachine. Ik dacht dat ik verloren had mijn laserpen, het is vrij klein en vond het tot in de wasmachine. Het ging door twee cycli, ongeveer een uur van water, en werkte nog steeds aan alsof ik net uit de doos. Niet alleen ik laat de modder, lopen twee keer door middel van een wasmachine, maar ook kreeg gegooid in de machine en kwam werken, als nieuw!

Ik moet kopen laserpen voor professioneel gebruik. Ik denk dat het een goede waarde en ga ik werken op te houden met mij, en ik zal ook overwegen gaven de little gem. Het lichte gewicht en kleine formaat is dit een no-brainer voor EDC. Zeker, je wilt iets in je tas, in je auto, op je sleutelhanger, etc. Ik neem aan dat ik een nieuwer model clip die niet lijkt te wrijf de laserpen lichaam bij het verdraaien van het einde af. Het was nog steeds werken, maar het was vaag als ik vervangen. Ik was verbaasd over de output vermogen heeft en hoe gemakkelijk het is om te dragen. Als je iets wilt, u kunt de clip op uw zak, en nooit spijt van het gewicht van het, voor deze. Ik zou het zes sterren als ik kon. Als ik blijf dit graag, ik zal het kopen van meer als cadeau voor vrienden.